Post by dictrinzuthece on Feb 10, 2022 0:07:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Ця гра дійсно гарна! Але проблема полягає в тому, чому на рівні 36 потрібне з’єднання даних, щоб бути відкритим. Чому його потрібно було завантажити? І коли я відкриваю травневі дані, на відсоток вже 5, і він стає 3%, потім стає 5% і знову стає 3%? Мені подобається гра, і це закінчиться цим? Сподіваюся, це буде виправлено. Я люблю гру! Гра дійсно крута! І це тільки моя проблема.
Це дуже гарна гра, але її не можна було завантажити на рівні 90....... загалом хороша гра
Чудова гра, але ви вказали, що можете грати офлайн. Це не правда!!!!
Cooking Chef - Food Fever Arkadne igre jkuu
У цій грі є все, що вам потрібно знати про кулінарію та багато іншого.
Дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже красиво 👌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Цікава та швидка гра
Синдай бачича
Ця гра є найцікавішою, і я повинен зосередитися на тому, що хоче клієнт, і ця гра може змусити мене зосередитися і мати багато рівнів.
Мені подобається гра alldo Я використовував дані для переходу на інший етап, що не є проблемою, я досяг 500, і гра зупинена, тому що інші етапи не оновлені, тож як довго мені чекати
Я б хотів, щоб у ньому були такі знаменитості, як Мішель Джексон, тому я поставив дві зірки
Це дуже гарна і цікава гра
Я просто хочу рівень 201, тому що я закінчую всі рівні, починаючи з рівня 1 до 200
Ця гра була дуже супер
Я люблю цю гру, але коли я на 30-му рівні, мене це надто напружує, коли я граю у те, що я граю раніше, будь ласка, кухар повинен щось зробити з нею, мені це подобається 👍👍
Ця гра дуже супер, розважальна, я чудово провів час з цією грою, не пропустіть, це дуже милі замовники, страви дуже цікаві, я люблю цю гру 🤩
ДУЖЕ ДУЖЕ ДОБРА ГРА
Дуже гарна гра
Ця гра настільки гарна, де ідеальна, немає слів, щоб про неї розповісти, тому гра дуже гарна, але одна річ, у яку ми не можемо грати, купити офлайн, це моя помилка.
Супер офлайн гра
Ви найтупаша і безграмотна людина, яка може це зробити, яка не знає, що Ганді — священик ненасильства, у цьому додатку нарешті приходить Ганді і бере курку та хот-дог. Ганьба, якщо ти подаруєш цю дивовижну річ.😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
У🍉🥔
Ця програма є найкращою кулінарною грою, яка мені подобається, 😍😍😍
Фото pettevi okati гра inkokati, тому мені не сподобалася ця гра
Я дуже люблю цю гру! Будь ласка, ніколи не змінюйте його, крім того, щоб MJ з'являвся частіше!!! Це найкраща кулінарна гра, в яку я грав досі.
Це хороша гра/додаток, чому я поставив їй 3 зірки, бо по-перше, це важко.... А по-друге, вам буде нудно..
Дуже гарно.... Мені подобається, без реклами.... приємно
Square Bird Опуштене hfv
Ця гра така хороша, що я хочу грати більше в подібні ігри😍
लेवल ३०के आगे बअडताही नही😠😠😒😒😒😒😒😤😤😒😤😤😒😤😤
Ця гра дуже цікава, а також допомагає бути активним
Гарна гра, але коли вона продовжиться? Після 200 рівня нічого немає
У гарну гру вміють грати діти
Ця гра дуже розважлива, вона допоможе вам вміти готувати
Це найкраща гра
Дуже добре організовано. Готувати їжу та проходити рівні легко. Крім того, ви можете переглядати відео, щоб подвоїти свій монетний приз.
Потрібно оновити більше
Мені подобається гра, але вона перестає просити мене завантажити рівень Що не так?
Чудовий додаток! Через 15 хвилин... тримайте в курсі.
Я ненавиджу це після рівня 35, інші рівні потребують підключення до Інтернету навіть після завантаження. Мені навіть сумно й злиться, що я став найгіршим додатком за всю історію. ВАМ КРАЩЕ ПРАЦЮВАТИ НАД ЦІМ
Яка гарна гра, добра і мила.
Так гарна гра, так цікава
Мені дуже подобається ця гра.. Справді, дуже гарна гра. Це дуже цікаво і ми можемо легко подати...
Ця гра збиває з пантелику, коли ви зайняті одним клієнтом, який готує йому їжу, інший клієнт отримує все, тому що вони обидва отримують те саме, а потім ви зазнаєте невдачі в грі, тоді зовсім не гарна гра
Дуже добре. Ця програма дуже гарна. Мені це подобається. Я думаю, що це найкраща програма для приготування їжі. Відмінно.
Кулінарна гарячка від шеф-кухаря – це гарна 👍 весела гра, спробуйте сьогодні самі. thxs pat
w😝😝😝😰😧w,,2..😌22222222222222🎿🏓🎱☺☺😌😍