Post by dictrinzuthece on Feb 10, 2022 0:34:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра, просто я харесвам
Губите целия си напредък на ниво 30 или по-високо, играта се срива и вече нямате достъп до вашия град, което прави всичко, което сте работили, на загуба.....Проверих на 2 различни устройства! СЪВЕТ...Не правете покупки, защото те със сигурност ще бъдат загубени, видях това веднъж с друга игра на ферма, те популяризират неща, които можете да използвате за изграждане на вашия град, след това използват хак, за да сринат приложението след толкова много прогрес, което ви кара да загубите всичко и тъй като няма начин да запазите напредъка, ако искате обратно всичко, за което сте платили, трябва да изплатите. Това е маркетингова тактика! НЕ КУПУВАЙТЕ неща оттук, докато не ги оправят, или инвестирайте парите си, за да бъдат загубени! За игра с ферма на дракони, драконовият град изглежда БЕЗОПАСЕН и ДОСТОЙНО ЗА ДОВЕРИЕ!
Глупаво.
Тази игра е наистина много забавна
Мех
Готино
Изключва се на всеки 1,5 до 3 минути.
игра на село на дракони невероятен магазин за приложения красива игра
Супер е
Dragon Village Casual gswv
добра игра
Много много добра игра
това е хубаво
Ще бъде по-добре, ако спре да се срива през цялото време
Хубава игра е🎮...... 😄😄
Тази игра е гадна и е пълна измама, тази игра е шега! Като изпратих имейл до разработчика, проблемите със сривовете не са го поправили и дори няма да ви се свържат, ако изпратите имейл до такова лошо лошо обслужване, това е шокиращо и напълно отвратително!!! Деинсталирам и писна ми, не губете времето си с това тъжно извинение за игра!!! Докато тези разработчици не ме върнат или не оправят този проклет проблем, ще продължавам да повтарям колко тъпа е тази игра !!! ЛОШО ОТЗИВ ОТ МЕН!!! ДОБЕК!!! P.S ФАЛШИВА РЕКЛАМА "ПО ВЪПРОСИ ЗА РЕМОНТ" ПОВТОРЯМ НЕ ТЕГЛЕМ!!!
Всеки път, когато дъщеря ми играе това, винаги се срива. Тя трябва да отвори отново n отново и затова не може да играе добре. Моля, поправете това. Тя обича тази игра
Това е страхотно приложение за игра
БЛАГОДАРЯ ВИЕ
Обичайте първия дракон
Много ми харесва тази игра👌👌👌❤️❤️💖💖
наистина е забавно, когато се борим срещу echother
много го харесвам, супер забавната игра и моля, направете ъпдейт
World War 2: Shooting Games Akció irc
Тази игра е добра, но решава проблемите
Тази игра не е по-добре нито една друга игра Това е най-лошото, което не е дори по-добре от roblox roblox е аз само обичам селото на дракона прави soooooooooo angry😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😤😤😤😤😤😤😤😤😤 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿💀💀💀💀💀👿💀💀💀💀💀💀💀💀💀☠☠☠☠☠☠☠☠👹👹👹👹👹👹 👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺😾😾😾😾😾😾😾😾💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💢💢💢 💢💢💢💢💢💢💢
Беше забавна игра, докато не я актуализирахте, сега тя се изключва през цялото време, като се готви да я изтриете
Изглежда ужасно и толкова малко...
Страхотна игра, ако харесвате игри като магнати
Графиките и проблемите трябва да бъдат актуализирани
Като цяло добра игра, просто се нуждае от по-добра система за кръстосване, която позволява да се размножават между слоевете.
Обичам тази игра, защото е забавна и приятна😁😁
Hohoho тази игра е много пристрастяваща и толкова забавна!!!
Поправете грешките, той продължава да се срива, тогава може да му дам по-висока оценка
не ме интересува
Гаури
толкова добър
Харесвам тази игра Харесвам тази игра много много много много Маа
Хора тази игра е супер теглете без да МИСЛИТЕ
Страхотно!
От актуализацията не съм имал нищо освен проблеми, както и много други. Създателите на приложението наистина трябва да обърнат внимание на всички негативни публикации. Ако има толкова много проблеми, които не са отстранени, създателите на приложения пропускат много потенциални пари. Лош бизнес.
Спира след 4-5 минути.. Досадно е... Към разработчика, моля, направете нещо по въпроса.. Харесвам играта обаче..
Това е много добре