Post by dictrinzuthece on Feb 10, 2022 0:40:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok minden ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Szeretem, de nem működik offline, újra és újra próbálkozom, de semmi előrelépés
Letóltóm a régit adja
Cooking Fever: Restaurant Game Spillehall luh
Szerintem tök jó játèk kár hogy frisitès óta nem megy!!!
Pls a jutalmat drágakövekkel változtatta meg a hirdetés ellen. Hirdetésenként egy gyöngyszem jó. Nem akarunk érméket. De a játékhoz nagyon sok drágakő kell. Ez a win-win szituáció mindkettőnk számára.
Jó móka, de amikor drágaköveket veszek, semmi sem fog történni, mert átverés, amikor újra megpróbálom, nem történik semmi, akkor csak a pénzemet pazarlom 🙂
Ez egy rendben lévő játék, de számos nehézségi tüske van, ami megköveteli, hogy fizessen egy csomó drágakövet, hogy hatékonyan leküzdje a kihívásokat. De az igazi oka annak, hogy ilyen alacsony a pontszám, az a tény, hogy ahhoz, hogy több gyöngyszemet szerezzenek, be kellett jelentkeznie a Google Playbe. A probléma most az, hogy a Google Play minden adatot törölt a telefonomról, és nem tudok bejelentkezni a régi mentési játékomba. Tehát 21 dollárt költöttem olyan drágakövekre, amelyekhez nem tudok hozzáférni.
Amikor drágaköveket vásároltunk, a 19,99 dolláros drágakövek megvásárlására kattintottunk, és a játék szó szerint az érmecsomagot adta helyettünk. addiktív játék, de mihamarabb visszakapom a visszatérítést!!
Nagyon élvezem magát a játékot. De ha játékokat tölt le a Google Playről, csak bosszantó hirdetéseket kap néhány másodpercenként. Bosszantó látni az összes reklámot.
BALU
Szerintem nagyon szórakoztató, de nem igazán szeretem a reklámokat
Jó van hasonló a gépen is
Kidob!
70+ szinten voltam és puff elveszett minden... Nem akarom előlről kezdeni, pedig az egyik kedvenc játékom volt... Miért nem, lehet úgy megcsinálni, hogyha e-mail címmel bejelentkezek elmenti hol tartok...
Régen szeretem ezt a játékot. De utálom, hogy internet nélkül nem tudod játszani ezt a játékot. Srácok, tennie kell valamit.
Ez a játék nagyon jó, nagyon szeretem, és kérlek, hogy telepítsd és játssz ezzel a játékkal 🙂🙂🙏🙏
Tetszik, de ha visszaállítja a játékot, az eltünteti az összes gyémántját, amiért fizetett. És ez nem menő!
Ez egy jó játék, de elvégeztem az összes belső frissítést, de még mindig nem adnak több vásárlót
Szeretem a játékot, de eltart egy ideig, amíg drágaköveket szerezek.
Jó játék lenne. Az a baj hogy gondolt egyet és megint előlről kell kezdenem az egészet...
2016 májusa óta játszom a Cooking Feverrel az Amazon Fire táblagépemen, és hirtelen elvesztettem MINDEN ELŐREHAJLÁST A JÁTÉKBAN. ISMÉTELTEN küldtem e-mailt a Nordcurrentnek arról az eszközről, amelyen a probléma van, és SEMMI sem oldódott meg. Vissza akarom kapni az ÖSSZES pénzt, amit a Főzéslázra költöttem, ha a probléma nem javítható.
Imádom ❤️
Frissítés óta folyton lefagy! Nem lehet vele játszani!
Ez a játék már nem szórakoztató, régebben elég könnyen tudtam érméket és gyémántokat szerezni, de amikor felcserélik, nehezebb lett gyémántokat szerezni a kaszinóból. Egyszer sikerült több mint kétezer gyémánthoz jutnom napi bejelentkezés, pályák és kaszinó játékkal, valódi pénz felhasználása nélkül, de most nevetségesen nehezebb megtenni. Eltávolítom ezt a játékot.
Bárcsak megtartották volna az egyes éttermekből származó napi érméket. A játék is gyakran összeomlik minden alkalommal, amikor játszom. Ellenkező esetben ez egy szórakoztató időtöltési tevékenység lehet.
Rossz irányithatoság
Geometry Dash World Arcade beja
Ez a játék szórakoztató, és Michelle nagyon sokat segít. Határozottan ajánlom ezt a játékot!
Ez egy nagyszerű játék, amelyet sok étellel, étkezési lehetőséggel és hasonlókkal lehet játszani. Azonban szeretném, ha a drágaköveket könnyebben beszerezhetnénk, mivel a gyorséttermi bár után alapvetően mindenhez drágakövek kellenek.
Évek óta játszom ezzel a játékkal és mindig is szerettem, de a legutóbbi frissítés tényleg mindent tönkretett. Lehetetlen beszerezni elég drágakövet, ha nem fizetsz érte, ami nagyon szívás, mert lehetetlen frissíteni, ha nincsenek drágaköved. És miért nem játszhatok offline, ez mindig is olyan probléma volt, érdemes ezen dolgozni, ahelyett, hogy a drágakövekkel játszana. Állítsa be újra a frissítést.
Imádom ezt a játékot, ez új számomra, de szeretem, és sok vásárlóm van, és nem tudom követni őket.
Ez a játék nagyon jó
Én nagyon szeretem.Szuper jó kis játék... Játék segítség. Naponta egyszer lehet kipögetni 500-on gyémántot.Ha 3-napig nem érek rá játszani,akkor is ki lehet pörgetni.Ha kevés a pénzem ,akkor egy másik pálya, 40-dikt szinten játszom többször.Az összegyült pénzedet átvihette egy másik játékba,és vásárolhadsz.Vagy játék belépésnél a vásárlás menű felajánlja a játékot egy kis összeget,ami sárga ikon. Rákattintva viheted.Ez minden játékbelépésnél van . 24 óra múlva ismét lehet.Remélem szabályozásem.
Ez egy nagyszerű játék, de több vásárlóra van szüksége, mert az ügyfelek gyorsan végeznek
*Szerkesztés: A probléma végre megoldva. Az értékelés 1 csillagról 3 csillagosra módosult.* /// Már egy ideje játszom ezzel, és a Play Games EGYÉRTELMŰEN LÁTJA, hogy a játékmenetem ehhez a fiókhoz van kapcsolva. Maga a játék azonban nem tölti be a haladásomat és a vásárlásaimat. A probléma minden eszközön fennáll, függetlenül attól, hogy hányszor koppintottak a játékon belüli Play Games ikonra. Az összes többi linkelt játékom jól működik. Csak a tiéd szívás.
Jó játék csak már uncsi
Nagyon szórakoztató játszani, nem sok hozzáadással, néhány szinttel kicsit nehéz, de ok, ajánlom ezt a játékot neked 😇
Nagyon kielégítő, és sok figyelmet és időt igényel a nézéshez. Szeretem ezt a játékot . Ez egy nagyon gyors fideszes játék, és mozgásban tartja az ujjakat
Kiválaszthatjuk a szinteket, de a 21 szint elérése után a játék nem töltődik be és az előtte lévő szintek sem töltődnek be. Kérjük, a lehető leggyorsabban javítsa ki
NAGYON JÓ❤❤❤💖💖❤❤💖💖❤😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰
Nagyon jó játék ha unatkozol akkor eza játék csak is rád vár még nagyon jó dolog benne mert fejleszti a gyors gondolkodást
Nagyon szerettem akkoriban ezt a játékot, de sokat változott. Naponta nem kapsz olyan sok drágakövet, mint korábban, és sokat kell lépned, hogy drágaköveket szerezhess. Továbbá, amikor megvettem a pékség éttermet az első szinten, nagyon sok vásárló érkezett, és nem tudtam elég gyorsan főzni, és elvesztettem az ügyfeleket, így ez a játék alapvetően egy átverés, szerencsére nem kell megvenni. Azt is látom, hogy sok 1 csillagos értékelésetek van. Ha ez így folytatódik, ti halálosak vagytok, és el fogjátok veszíteni a játékotokat
Nagyszerű játék
Ez a jatek egy kalap szar
Egy idő utàn rendkívül ràmennek az ember zsebére, már màr gusztustalanul Megcsináltam a hambist, sütist, kínait és a barcàst is majdnem végig. Azonban egy idő után a vàsàrlàsokhoz, fejlesztésekhez rengeteg gyémànt kell, ami rendkívûl költséget. csak gusztustalannak tartom, hogy ahhoz hogy egyàltalàn brlépjrk a többi éttermbe 30 - 50 gyémàntot ki kell érteni. Ezért sajnos abba kell hagyjam
Mindig is játszottam ezzel a játékkal különböző telefonokon, de azt hittem, hogy mostanra felfrissítenéd a konyhát és az ügyfeleket. Kezd kicsit kopottnak tűnni.
Mivel szórakoztató és izgalmas főzési lázzal játszani Ez a játék nagyszerű, ahogy mondtam, de ez adatkapcsolattal vagy WiFi-vel való játék, szórakoztató főzni
Rossz tapasztalat😤😡...Jó játszani, de,,kétszer is előfordult, hogy kinyitás után az összes érme és gyémánt ismeretlen okból nulla lett, és azt mutatják, hogy az elsőtől indul a játék, mintha most töltöttem volna le az alkalmazást. most és először játszom..
Annyira élvezetes játék 🎮 👏, bármikor gond nélkül játszhatom ▶️ ezt a játékot 🎮, a segédeszközök kevésbé.
FRISSÍTVE.. ... JAN. 2022. 30.... Sokkal rosszabb lett!! Drágakövek nélkül nem vásárolhatsz semmit! Szinte LEHETETLEN megnyerni őket a kaszinóban. Ezreket költöttem, és nincsenek drágakövek! Szóval...annyi gondom volt drágaköveket szerezni a nyerőgépeknél. Régebben naponta legalább egyszer kaphattam....most a "frissítés" után ez szinte lehetetlen. Szó szerint csak 19 000,00 dollárt költöttem a nyerőgépnél, hogy bizonyítsam az álláspontomat... és találd ki, mit? Nagy meglepetés!!!! NEM EGY gyöngyszem!! Annyira nevetségesen igazságtalan.